Heartworking Foundation | Om Heartworking
15431
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15431,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Om Heartworking

 

Över 260 miljoner barn världen över går inte i skola och lär sig aldrig att läsa eller skriva. Trots att detta är en mänsklig rättighet enligt barnkonventionen. Utan utbildning fastnar ungdomar i barnarbete, prostitution och andra destruktiva förhållanden. Detta gör att de aldrig får en ärlig chans till bättre levnadsförhållanden och en riktig framtid. Därför startades Heartworking Foundation, med syftet att bygga och finansiera skolor och skolverksamheter i utsatta områden i världen.

 

 

Hero och Heartworking Foundation finansierar denna stiftelse genom att skänka 1–5 kronor per arbetad konsulttimme. Efter många timmars research, analysarbete och intervjuer valde vi tillslut att hjälpa eldsjälarna Together as One och Hope for Kinshasa i deras arbete med att skapa bättre förutsättningar för barn och ungdomar i Ghana och Kongo.

 

Sedan starten har vi skänkt 486 127 kr till välgörenhet.

 

”Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Det räckte helt enkelt inte att bara arbeta med affärer. Därför startade vi medarbetare på Hero stiftelsen Heartworking Foundation. På det här sättet blir vi tillsammans med våra konsulter, kunder och samarbetspartners, varandras vardagshjältar i affärer. Samtidigt som vi bidrar i ett större perspektiv.”

 

 

Magnus Ekström, Head of Sales
Cecilia Enfors, HR & Delivery Manager